Itáliai Tyúk - Italiai Gyongyszurke - Élve 1500/ kg bontva megegyezés szerint.

Itáliai Tyúk - Italiai Gyongyszurke - Élve 1500/ kg bontva megegyezés szerint.. Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk. Egyes esetekben más módon is felhasználható. A csibék gyors növekedésűek, könnyen felnevelhetők. További 3 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 68 db hirdetés helyett 71 db hirdetés között böngészhet. Baromfi (tyúk, csirke, stb.) baromfi (tyúk, csirke, stb.) rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.

Részletekért lásd a felhasználási feltételeket.; Fogolyszínű itáliai tyúk és kakas, parlagi pulyka, gyöngytyúk A tiszta fekete kakas egy éves, megvan hozzá a párja is, a tyúk is egy éves. Az olasz színvilágot uraló pasztellek (kék, rózsaszín, sárga, szürke) hasonlóak a francia. Nyitólap » fotóalbum » normál (óriás) dísztyúkok » itáliai tyúk képek száma az albumban :

Italiai Kakas Kukorekolas 2017 Youtube
Italiai Kakas Kukorekolas 2017 Youtube from i.ytimg.com
Baromfi (tyúk, csirke, stb.) baromfi (tyúk, csirke, stb.) rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik. A fajta rosszul kotlik, vagy egyáltalán nem is kotlik meg. Ugrás a navigációhoz ugrás a kereséshez. A tiszta fekete kakas egy éves, megvan hozzá a párja is, a tyúk is egy éves. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta #tojás #itáliai tyúk. 20:37 egyéb baromfi, szárnyas csongrád. Magyaralmás tegnap 19:02 | jofogas.hu. További 3 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 68 db hirdetés helyett 71 db hirdetés között böngészhet.

20:37 egyéb baromfi, szárnyas csongrád.

Kék itáliai tyúk tojás / tenyésztojás. Részletekért lásd a felhasználási feltételeket.; A wikipédiából, a szabad enciklopédiából. A wikimédia commons tartalmaz tyúkfajták témájú médiaállományokat. Szépen felnőtt az új ezüst színű csapat :) a többiek is kezdenek tojogatni, nem kapkodják el idén sem az már biztos :d. Szóval 1 itáliai kakas, 3 itáliai tyúk, 2 orpi tyúk, 2 japppán tyúk és megvan a kezdő csapat! Az olasz színvilágot uraló pasztellek (kék, rózsaszín, sárga, szürke) hasonlóak a francia. A magyar tyúk a középnagyságú, kettőshasznú fajták közé tartozik. Ugrás a navigációhoz ugrás a kereséshez. Magyar őshonos fogóly és kendermagos csibék. Tanyasi tyúk 2.éves gabonával takarmányozott eladó1.500 ft. A tiszta fekete kakas egy éves, megvan hozzá a párja is, a tyúk is egy éves. Eladó a képen látható sávozott /kendermagos itáliai család 3 tyúk 2 kakas az ár /darab egyben az ára alkuképes.

A csibék gyors növekedésűek, könnyen felnevelhetők. A fajta rosszul kotlik, vagy egyáltalán nem is kotlik meg. Az ivart jelzőknél könnyű a nemek elkülönítése napos korban, a pihék erősen különböző színe. Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. A lap szövege creative commons nevezd meg!

Hamburgi Torpetyuk Leirasa
Hamburgi Torpetyuk Leirasa from www.5mp.eu
Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. A magyar tyúk az akkori fogalmak szerint gyors fejlődésű volt. Fogolyszínű itáliai tyúk és kakas, parlagi pulyka, gyöngytyúk Tanyasi tyúk 2.éves gabonával takarmányozott eladó1.500 ft. Részletekért lásd a felhasználási feltételeket.; Egyes esetekben más módon is felhasználható. 20:37 egyéb baromfi, szárnyas csongrád. További 3 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 68 db hirdetés helyett 71 db hirdetés között böngészhet.

A csibék gyors növekedésűek, könnyen felnevelhetők.

Szépen felnőtt az új ezüst színű csapat :) a többiek is kezdenek tojogatni, nem kapkodják el idén sem az már biztos :d. Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. Szóval 1 itáliai kakas, 3 itáliai tyúk, 2 orpi tyúk, 2 japppán tyúk és megvan a kezdő csapat! Nyitólap » fotóalbum » normál (óriás) dísztyúkok » itáliai tyúk képek száma az albumban : Eladó a képen látható sávozott /kendermagos itáliai család 3 tyúk 2 kakas az ár /darab egyben az ára alkuképes. További 3 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 68 db hirdetés helyett 71 db hirdetés között böngészhet. A lap szövege creative commons nevezd meg! Tanyasi tyúk 2.éves gabonával takarmányozott eladó, kiváló minőségben. A tyúkok háta egyenes és hosszú, a kakasoké rövidebb és ívelt. A magyar tyúk az akkori fogalmak szerint gyors fejlődésű volt. A wikipédiából, a szabad enciklopédiából. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta #tojás #itáliai tyúk. Magyar őshonos fogóly és kendermagos csibék.

A csibék gyors növekedésűek, könnyen felnevelhetők. A fajta rosszul kotlik, vagy egyáltalán nem is kotlik meg. Baromfi (tyúk, csirke, stb.) baromfi (tyúk, csirke, stb.) rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik. Egyes esetekben más módon is felhasználható. A tyúkok háta egyenes és hosszú, a kakasoké rövidebb és ívelt.

Tyukfajtak Amik Tobb Szinben Pompazo Tojasokkal Lepnek Meg Minket Harmadik Oldal
Tyukfajtak Amik Tobb Szinben Pompazo Tojasokkal Lepnek Meg Minket Harmadik Oldal from www.agraroldal.hu
Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. Ez a közzétett változat, ellenőrizve: Korán érő tojótyúk, több éven át tartó, magas teljesítménnyel. Tyúk, a sárga magyar tyúk és a kendermagos magyar tyúk tenyésztésével a századfordulón már igen sokan foglalkoztak. További 3 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 68 db hirdetés helyett 71 db hirdetés között böngészhet. Baromfi (tyúk, csirke, stb.) baromfi (tyúk, csirke, stb.) rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta #tojás #itáliai tyúk. A csibék gyors növekedésűek, könnyen felnevelhetők.

A wikipédiából, a szabad enciklopédiából.

Tyúk, a sárga magyar tyúk és a kendermagos magyar tyúk tenyésztésével a századfordulón már igen sokan foglalkoztak. A fajta rosszul kotlik, vagy egyáltalán nem is kotlik meg. A wikipédiából, a szabad enciklopédiából. További 3 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 68 db hirdetés helyett 71 db hirdetés között böngészhet. A tyúkok háta egyenes és hosszú, a kakasoké rövidebb és ívelt. Baromfi (tyúk, csirke, stb.) baromfi (tyúk, csirke, stb.) rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik. Az olasz színvilágot uraló pasztellek (kék, rózsaszín, sárga, szürke) hasonlóak a francia. Dátum szerint · értékelés szerint · hozzászólások szerint · megtekintések szerint Nyitólap » fotóalbum » normál (óriás) dísztyúkok » itáliai tyúk képek száma az albumban : Szóval 1 itáliai kakas, 3 itáliai tyúk, 2 orpi tyúk, 2 japppán tyúk és megvan a kezdő csapat! A tiszta fekete kakas egy éves, megvan hozzá a párja is, a tyúk is egy éves. A csibék gyors növekedésűek, könnyen felnevelhetők. Fogolyszínű itáliai tyúk és kakas, parlagi pulyka, gyöngytyú.

Magyar őshonos fogóly és kendermagos csibék itália. Élve 1500/ kg bontva megegyezés szerint.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama